05 септември 2017

Писмо до почитателите на Уейн Дайър и Луиз Хей


"Аз съм заобиколена от любов. Всичко е наред." 
- Луиз ХейЗдравей, приятелю,

Вече бях завършил информационния бюлетин "Настоящи мигове" за тази седмица, посветен на 2-год. от смъртта на Уейн Дайър. И тогава, в ранната сутрин в сряда дойде новината, че Луис Хей е починала в съня си. След като получих тъжната новина за Луис, слязох в залата, за да кажа на Маргарет Нилсен, която е главният оперативен директор тук в Hay House. И Маргарет ми напомни, че отпътуването от този свят на Луис на 30 август е точно в същия ден, в който почина Уейн. Помислих си: "Уау!" Ти наистина никога не знаеш какво мисли Вселената. Мога да кажа сега, че никога няма да забравя 30 август.

На всички нас в Hay House ще ни липсва Луиз (Луиз Хей основава Hay House през 1984 год. - бел. моя), както и на милионите, които тя докосваше по света. Толкова е вълнуващо да видите коментарите на повече от 20000 почитатели на страницата на Луиз във Facebook и просто да почуствате невероятната приливна вълна от любов към Луиз и нейната работа.


Следват мои разсъждения за моя добър приятел Уейн Дайър.

Трудно е да се повярва, че Уейн е починал преди две години. Все още мисля за него всеки ден и гледам снимките ни в кабинета ми. Аз дори го пазя в списъка с любими контакти на моя iPhone, като напомняне за всички моменти, когато говорихме по телефона - поне веднъж дневно в продължение на повече от 20 години.

Чух от мнозина от вас, че все още чувствате присъствието на Уейн в живота си и получавате съобщения от него. Определено все още чувствам присъствието му и ме побиват студени тръпки, когато го усещам около себе си.

Знам от първа ръка, че знаците от напусналите ни близки хора са истински и си спомням точно кога разбрах, че това е 100% вярно.

Бях в Австралия преди много години с моя добър приятел и световноизвестен медиум Джон Едуард. Това беше първото посещение на Джон в Австралия и бяхме в Сидни за среща, която щеше да има в Развлекателния център със 10000 души. Тъй като това беше първото пътуване на Джон в Сидни, решихме да го заведем в зоопарка Таронга до пристанището, за да може да види всички австралийски животни.

Когато пристигнахме в зоологическата градина, влязохме в голям рибен аквариум и Джон спомена как майка му винаги е искала да отиде в Австралия, но не е успяла до деня на смъртта си. Джон ми каза, докато стояхме пред аквариума, че би искал да получи знак от майка си, с която са били много близки и така би искал тя да бъде с него тук, в Австралия.

Точно тогава от дъното на аквариума изплува бяло перо. Джон погледна перото със сълзи в очите си и каза: "Майка ми винаги ми изпраща пера като знак". Аз буквално не можех да повярвам на очите си - нямаше начин перо да стигне до дъното на този аквариум! Знаех, че Джон със сигурност не го е оставил там, защото стоеше до мен през цялото време. От този ден нататък аз вярвам в знаци, получавани от другата страна.

В допълнение, при мен също идват пеперуди, когато поискам знак от Уейн. Както мнозина от вас знаят, аз участвах в историята с пеперудата, която Уейн разказа в книгата си "Вдъхновение" и в една от най-гледаните му лекции в PBS (Обществена ТВ мрежа в Щатите - бел. моя). Ако сте пропуснали тази забележителна история, в момента пускаме 2-часова версия на Forever Wisdom на Wayne Dyer PBS, специално безплатно в чест на годишнината от смъртта му.

От сестра ми Робин, която почина, винаги чувам песента Angel на Sarah McLachlan

Вие получавате ли знаци от напусналите ви близки?

Ако да, или ако искате да научите повече за развитието на естествените си интуитивни дарби и за свързването с духовния свят, предлагаме FREE Hay House World Psychic Summit September 20th – 26th.

Благодарим Ви, че се присъединихте към нас в продължаване мисията на Луиз да споделя своите послания за Любов и за Излекуване на живота.

Желаейки ви всичко най-добро,

Рийд Трейси,

Главен изпълнителен директор, Hay House.


Източник:  http://links.hayhouse.mkt5657.com/servlet/MailView?ms=NTQ4MjY5NzUS1&r=NTQwMTUzNDg0NjIS1&j=MTI0MTgyMjAyNAS2&mt=1&rt=0 .